Diario de Mallorca

Diario de Mallorca

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Activitats

Deu anys d´educació alimentària amb ´L´escola al mercat´

El CEIP Aina Moll ha inaugurat aquest curs les activitats educatives de ´L´escola al mercat´

L´activitat fa possible que els escolars visitin els mercats de Palma.

El CEIP Aina Moll ha donat el sus a l´activitat ´L´escola al mercat´, una activitat educativa que aquest curs arribarà a un total de prop 1.200 alumnes amb 40 sessions. De moment, ja s´hi han apuntat més de 22 centres educatius públics, concertats i de necessitats especials de Palma.

Antònia Martín, regidora de Sanitat i Consum de l´Ajuntament de Palma, explica que l´objectiu d´aquest "projecte col·laboratiu" és "la prevenció i l´obesitat infantil". "A la nostra comunitat tenim un 19% d´infants en sobrepès i un 9% amb obesitat. L´activitat té una part lúdica dins el mercat i una part esportiva que fa als afores de les instal·lacions", afirma, i afegeix que ´L´escola al mercat´ "s´emmarca al projecte de promoció de la salut que passarà de 4.200 places el curs passat a 8.800 places; doblam les activitats, feim esport i feim salut", segons la regidora.

Aquest projecte, que començà el 2009, forma part d'un conveni de col·laboració entre diversos organismes i institucions: l'Ajuntament de Palma, Govern mitjançant les conselleries d´Educació, Treball, Comerç i Industria, Salut, Mercapalma, l´Associació Patronal de Majoristes de Mercapalma de fruits i productes hortícolas i la Federació de Mercats Permanents de Mallorca.

Compartir el artículo

stats