Diario de Mallorca

Diario de Mallorca

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

L'escola al mercat

Els escolars descobreixen els nostres mercats

Alumnes dels col·legis Sant Josep Obrer i Corpus Christi visiten el Mercat de Pere Garau de Palma

Els escolars descobreixen els nostres mercats

Alumnes de Sant Josep Obrer i de Corpus Christi visitaren el Mercat de Pere Garau per participar a l'activitat 'L'escola al mercat', que forma part del programa d'educació i promoció de la salut de la Conselleria de Sanitat.

En el primer torn, hi varen participar els alumnes de 2n de primària de les dues escoles. Durant la visita varen poder aprendre molt sobre el que es ven al mercat i d'on prové. Visitaren les peixateries, carnisseries, xarcuteria i, sobretot, la fruiteria. Varen aprendre els noms d'algunes fruites i verdures que no coneixien i també posaren imatge a algunes que sabien però no havien vist mai.

Al dia següent i, amb la compra feta, realitzaren una macedònia de fruites: poma, pera, plàtan, kiwi, clementina, raïm i magrana.

Després va ser el torn dels de 5è del Corpus. Enguany és la primera activitat externa que fan relacionada amb el projecte 'Els colors de la salut, els colors de l'hort'.

La monitora els va guiar pel mercat remarcant tots els productes de temporada, els més saludables i els d'altres països ja que el nostre barri és multicultural. Els va assenyalar la importància de comprar productes frescs i de temporada. Després, varen pujar a un aula on gaudiren d'un berenar saludable: pa amb formatge, poma i aigua.

Els infants van tornar a l'aula amb moltíssimes idees per fer feina sobre l'hort i menjar saludable.

Compartir el artículo

stats