Diario de Mallorca

Diario de Mallorca

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Cocnurs

¿Quin nom li posaries a aquesta mascota?

La Direcció Insular d´Esports del Consell convoca un concurs literari escolar per trobar un nom per a la seva nova mascota

La nova mascota de la Direcció Insular d´Esports encara no té nom.

La Direcció Insular d´Esports del Consell de Mallorca cerca nom per a la seva nova mascota. L´organisme que cada any impulsa les activitats del programa ´Suma´t´, a les quals participen milers d´escolars de l´illa, vol trobar un nom que identifiqui la mascota, relacionada amb la pràctica esportiva i valors com el respecte, l´esforç, la humilitat, el treball en equip, la integració o el joc net, que són presents i que fomenta en les activitats que organitza.

Per això, ha convocat el concurs literari Dóna vida a la nostra mascota, obert a alumnes de 5è i 6è de Primària i de 1r i 2n d´Educació Secundària de tots els centres educatius de Mallorca, que hi poden participar enviant un relat breu, d´entre 100 i 200 paraules. El nom proposat ha de ser original i ha d´intentar reflectir els objectius de la Direcció Insular d´Esports, de foment de la pràctica esportiva i els valors entre els joves. També es valorarà el domini del vocabulari i la correcció ortogràfica i sintàctica, així com la creativitat.

Els treballs s´han de lliurar abans de dia 17 de novembre per correu postal (Direcció Insular d'Esports,Poliesportiu Sant Ferran, Camí de ca l'Ardiaca 5, 07010 Palma), correu electrònic (mascota@mapadevalors.com) o adreça on es pot passar a recollir. El jurat estarà format per representants de la Direcció Insular, de la conselleria d´Educació i un esportista professional.

Hi haurà tres premis per als alumnes, centres i professors participants.

Compartir el artículo

stats