Diario de Mallorca

Diario de Mallorca

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

La Universitat dels nins, una proposta per als alumnes d´educació primària

Alumnes durant el darrer campus científic.

­Aquest curs, a més de les activitats dissenyades per a ESO, batxillerat i cicles formatius de grau superior, la Universitat de les Illes Balears també ofereix un bloc d´activitats dedicat exclusivament a alumnes d´educació primària per tal que puguin tenir un primer contacte amb la UIB.

Es tracta de ´La Universitat dels nins´, un projecte que consta de diversos blocs, en cadascun dels quals es proposen activitats. El primer inclou treballs pràctics i tallers per a alumnes des de segon fins a sisè de primària. Hi ha activitats com L´aventura dels sentits, L´any que ve faré primer d´ESO: com afrontar-ho de manera positiva, Ciència per a tothom o el II Campament Petits Científics entre d´altres.

El segon bloc inclou els cocursos i premis i consta de fins a sis propostes, entre les quals hi ha el concurs d´imatge Què és per a mi la UIB?, la primera edició del concurs El meu primer experiment o la FIRST LEGO League, entre d´altres propostes.

A més, s´ofereix una activitats per als pares d´alumnes de sisè titulada Acabant l´educació primària... El futur dels meus fills i altres activitats com els campus esportius de vacances, les visites a la Unitat LADAT d´animació per ordinador o la participació a les corals infantils de la UIB.

Compartir el artículo

stats