Diario de Mallorca

Diario de Mallorca

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Activitats

Les emocions del barri, vistes pels escolars

El Museu Krecovic acull una exposició de fotografies realitzades per alumnes de centres educatius dels barris de Nou Llevant, la Soledat o Foners i per veïns d´aquesta zona de Palma

Es varen lliurar els premis als alumnes guanyadors del concurs.

Dijous passat es va inaugurar al Museu Krecovic l´exposició d´un concurs fotogràfic organitzat des de la Xarxa Socioeducativa de Llevant Sud, integrada per centres educatius de la zona de Llevant Sud de Palma i altres entitats socioeducatives, sota la coordinació del Centre Municipal de Serveis Socials Llevant Sud de l´Ajuntament.

En el mateix acte, es varen lliurar els premis del concurs fotogràfic que ha donat com a resultat l´exposició.

La temàtica proposada ha estat Les emocions als nostres barris, en relació amb els barris de la zona del Llevant de Palma (Nou Llevant, la Soledat, es Foners...). El resultat, tot i no ser el d´un concurs professional, ha fomentat la participació, sobretot d´infants i de joves, i reflecteix alguns dels indrets més coneguts de la zona: les xemenies de Can Ribes, la fàbrica abandonada de les sabates Gorila, el front marítim, el parc Krekovic i altres espais emblemàtic de la zona.

Al concurs fotogràfic, hi han participat l´alumnes de 5è i 6è de primària i de 1r i 2n d´ESO del CEIP Pintor Joan Miró, CEIP Camilo José Cela, CEIP Alexandre Rosselló i IES Aurora Picornell, a més de joves i infants de la Fundació Patronat Obrer i la Fundació Rafa Nadal.

D´altra banda, el concurs s´ha obert a la comunitat i hi han pogut participar joves i adults a títol individual.

El mateix dia de la inauguració es varen lliurar els premis als guanyadors del concurs fotogràfic.

El Museu Krekovic s´ha fet càrrec de la producció de l´exposició, que es podrà visitar al vestíbul del durant l´estiu. L´horari és de dilluns a divendres, de 10 a 14 hores, i els dimecres horabaixa, de 16.30 a 20 hores. Fins al proper 30 de juny, també estarà obert els dissabtes, de 10 a 14 hores. L´entrada és gratuïta.

Compartir el artículo

stats