Diario de Mallorca

Diario de Mallorca

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Activitats

Esport i solidaritat a la IV Cursa Cooperativa del CIDE

Més de 800 persones participaren dissabte en les diferents proves de la jornada solidària

Hi varen prendre part alumnes des d´infantil i tots els beneficis es destinaren a l´ONG Sóller Solidari-Ajuda als refugiats.

El passat dissabte, 20 de maig, es va celebrar la IV Cursa Cooperativa CIDE, una jornada que combina l'esport, la convivència i la solidaritat. Enguany la participació ha arribat a devers 800 esportistes de totes les categories que no es varen voler perdre la possibilitat d'ajudar a l'ONG Sóller Solidari-Ajuda als refugiats. Tots els beneficis de la cursa enguany van destinats a aquesta associació que ajuda els refugiats que es troben als camps de Grècia i també a aquells que es troben a les nostres Illes i volen cercar un futur millor per ells i per a la seva família.

Els primers participants de la cursa varen ser els més petits, els nins d'Infantil, que varen córrer 500 metres, igual que els de primer i segon de Primària. Els escolars de tercer a sisè varen fer mil metres.

La categoria reina va ser una cursa de 6,3 km pels voltants de l'escola. El guanyador de la categoria masculina va ser Pedro Olmo, corredor del CA Fidípides, amb 22.04 minuts, i de la femenina, Marga Gomila, amb un temps de 27.35 minuts.

Per als que els agrada més fer esport de manera més calmada, hi va haver una caminada popular de 3 km al voltant de l'escola.

Compartir el artículo

stats