Diario de Mallorca

Diario de Mallorca

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

I Diada lúdica-solidària-esportiva al CEIP Sa Marina de Llucmajor

El centre recapta 284 euros que es destinaran a un projecte del Fons Mallorquí de Solidaritat a Nicaragua

Tota l´escola s´implicà en aquesta diada solidària dels CEIP sa Marina de Llucmajor per celebrar el Dia Internacional de l´Esport.

El col·legi públic sa Marina de Llucmajor, amb col·laboració amb l'Ajuntament, va dur a terme la I Diada lúdica-solidària-esportiva que combinava el joc, la solidaritat i l'esport.

La proposta va sorgir a l'àrea d'Educació Física per celebrar el Dia Internacional de l'Esport per al Desenvolupament i la Pau. Es va organitzar des de la Comissió de Solidaritat del centre conjuntament amb la mestra d'Educació Física i el sisè curs.

Aquest alumnat, prèviament per grups cooperatius i durant les classes d'Educació Física, havia ideat un circuit que elaborà i dirigí. Restà dividit en cinc estacions que requerien diferents habilitats com coordinació, punteria, equilibri...

Cada participant portava un dorsal i, de manera voluntària, podia destinar un euro solidari per al projecte "Las Sabanas" de Nicaragua, ja que l'escola forma part de la Xarxa d'Escoles Solidàries del Fons Mallorquí de Solidaritat i Cooperació. Es van recollir un total de 284 euros que serviran per a petites intervencions de millora d'infraestructures en deu centres (portes, latrines, material escolar, panells solars, pintura, etc.).

Compartir el artículo

stats