Diario de Mallorca

Diario de Mallorca

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Activitats

Els programes europeus de l'IES Juníper Serra

Nou alumnes i dos professors han realitzat intercanvis de pràctiques a Suècia, Itàlia, França, Alemanya i Bèlgica

Frank Herna?ndez i Tino Torvisco (Cuina) i Miguel Ángel Ruiz i Isabel Naranjo (Serveis), a Suècia.

Nou alumnes i dos professors de l'IES Juníper Serra han acabat les seves pràctiques europees gràcies al Programa Erasmus+.

Aquests nou alumnes han gaudit d'unes pràctiques a empreses reals durant trenta dies a tres ciutats europees: Östersund (Suècia), Civitanova-Marche (Itàlia) i Montpeller (França). Els alumnes són de tres especialitats de Formació Professional: Cuina i Gastronomia, Serveis en Restauració; i Electromecànica de Vehicles.

En canvi, els dos professors de Cicles Formatius d'Hoteleria i Turisme; i Comunicació, Imatge i So han fet unes estades de cinc dies a Colonya (Alemanya) i Brussel·les (Bèlgica) per observar bones pràctiques educatives, per participar en l'ensenyament que es fa en aquests territoris i per intercanviar coneixements amb el professorat d'allà.

Aquestes innovacions educatives poden fer-se gràcies al suport econòmic de la Unió Europea que rep l'institut dins del Programa Erasmus+.

Tant els alumnes com els professors han quedat molt satisfets de la seva experiència al món laboral europeu, ja que els ha permès conèixer de primera mà cultures i maneres de fer feina diferents.

Amb paraules de l'alumne Frank Hernández Massi (Cicle Formatiu de Cuina; pràctiques a Östersund): "Viatjar és l'únic que compres que et fa més ric. Sortir de la teva zona de confort i conèixer nous llocs i cultures és la millor esperiència que et pot passar".

Compartir el artículo

stats