Diario de Mallorca

Diario de Mallorca

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Activitats

L'ONCE premia tres centres de les Balears

Els CEIP Na Caragol d'Artà, Can Bonet de Sant Antoni de Portmany i l'IES Son Pacs representaran les Illes a la fase estatal

Els guardonats amb els representants de l´ONCE.

Els col·legis Na Caragol d'Artà, Can Bonet de Sant Antoni de Portmany (Eivissa) i l'IES Son Pacs de Palma han estat seleccionats com a guanyadors de les Illes Balears de la 33a edició del Concurs Escolar de l'ONCE i la seva Fundació que, en aquesta ocasió, ha convidat als docents i estudiants a treballar i reflexionar junts sobre el bullying.

En aquesta edició, hi han participat 2.913 alumnes de 46 centres educatius de les Illes, coordinats per 72 docents.

Sota el lema 'Som diferents, no indiferents. Activistes contra l'assetjament', el concurs ha oferit eines per detectar, sensibilitzar i actuar contra les situacions d'assetjament que es puguin produir a l'escola. D'aquesta manera, els alumnes s'han convertit per si mateixos en agents de canvi per actuar contra el bullying, amb tota la força del grup-aula.

En el concurs, hi han participat escolars de centres públics, concertats i privats des de Primària fins a Batxillerat, a més d'educació especial i Formació Professional. Els col·legis guanyadors de les Balears passaran ara a la següent fase, l'estatal, la resolució de la qual es coneixerà a mitjans de maig. Els guanyadors absoluts d'aquesta edició, gaudiran durant un cap de setmana a Madrid del Campus 'Som diferents, no indiferents', en el qual viuran moments plens d'activitats i experiències innovadores, amb visites culturals i tallers.

Compartir el artículo

stats