Diario de Mallorca

Diario de Mallorca

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Concurs

Guanyadors del segon trimestre de Llegir per Créixer

Guanyadors del segon trimestre de Llegir per Créixer

Publicam avui els guanyadors del segon trimestre del concurs ´Llegir per Créixer´, organitzat per Diari de l´Escola i Santillana Illes Balears.

Santillana es posarà en contacte amb els centres guanyadors. El concurs continuarà el proper trimestre.

BASES DEL CONCURS

1. El concurs en qüestió té com objectiu motivar la lectura dels alumnes amb una selecció acurada de lectures indicades per als cursos de segon i tercer cicle de primària i primer cicle de l´ESO. A partir de les preguntes que es llançaran a començament de cada trimestre, el grup classe, juntament amb el professor implicat, ens notificarà el seu interès per participar i ens enviarà les respostes a les preguntes per correu electrònic (llegirxcreixer@gmail.com).

2. Per a cada un dels tres trimestres es proposarà un llibre en castellà i un en català perquè l´alumnat d´un grup classe el llegeixi. Es pot participar a tots els trimestres o només a un trimestre en concret.

3. Premis per alumnes i professorat:

PRIMÀRIA: 1 lot de llibres per a la biblioteca d´aula, un per a cada curs. 1 val de 30 euros per al professor/a, un per a cada curs.

SECUNDÀRIA: 1 bateria externa portàtil per a mòbils i dispositius digitals per a cada alumne de la classe guanyadora. 1 val de 30 euros per al professor/a, un per a cada curs.

4. Els llibres de lectura proposarts per al tercer trimestre es publicaran dia 5 d´abril.

5. Els centres interessats a participar ho haurien de comunicar als organitzadors al següent correu electrònic: llegirxcreixer@gmail.com o telefonant al: 971 760 882.

6. Per a rebre notificacions i estar informat sobre el concurs, xerrades amb autors, altres premis, etc. només cal clicar al "m´agrada" de la pàgina de facebook del concurs: https://www.facebook.com/llegirpercreixer

Compartir el artículo

stats