Diario de Mallorca

Diario de Mallorca

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Els instituts es presenten als futurs alumnes

Escolars bunyolins de l'IES Son Pacs de Palma explicaren la seva experiència a l'institut a alumnes del CEIP Mestre Colom

Els alumnes de l´IES Son Pacs amb els de sisè del CEIP Mestre Colom.

Els alumnes de sisè d'educació primària del CEIP Mestre Colom de Bunyola ja es preparen per començar a l'institut.

Ara que s'obre el període de sol·licitud de places, fa pocs dies varen rebre la visita d'escolars bunyolins que ja estudien primer d'ESO a l'IES Son Pacs de Palma, un dels que podran triar quan acabin la seva etapa a l'escola del poble i comencin l'educació secundària.

Durant la visita els estudiants de l'institut els explicaren el seu procés d'adaptació al nou centre. Els digueren que el que més els agrada és l'entorn, el fet que hi vagin molts altres bunyolins, que fa que se sentin com a casa, el bar i les taquilles.

També comentaren que al principi els costà tenir tants de professors, al contrari que a primària, que en tenen un per gairebé totes les matèries.

Els alumnes de sisè també els xpressaren les seves preocupacions: perdre el bus i tenir molta tasca.

Els de l'institut els tranquil·litzaren i els aconsellaren organitzar-se bé i cada di a fer un poc de feina. Els contaren també que el primer dia, en arribar, l'equip directiu i els tutors els mostraran tot l'institut i els explicaren com funciona el centre.

A més de l'IES Son Pacs, els alumnes de l'escola de Bunyola han rebut també les visites de l'IES Josep Maria Llompart, l'IES Medina Mayurqa i l'IES Guillem Colom Casasnovas de Sóller, els centres que poden triar a l'hora de continuar els estudis secundaris.

Compartir el artículo

stats