Diario de Mallorca

Diario de Mallorca

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Presentació

'JoLlibre', un món de lectura amb Santillana

El CaixaFòrum de Palma va acollir la presentació del nou catàleg, una aposta per la literatura infantil i juvenil de qualitat

L´acte de presentació de JoLlibre va reunir docents i escriptors. B. Ramon

Santillana Illes Balears va presentar dijous passat al CaixaFòrum de Palma el seu segell JoLlibre, una nova aposta per la literatura infantil i juvenil dels territoris de parla catalana.

L'acte va comptar amb la participació dels escriptors Miquel Arguimbau, Jordi Sierra i Fabra i Caterina Valriu, que han publicat diversos llibre a la col·lecció. També hi va prendre part la periodista Marga Vives i els assistents pogueren gaudir d'un espectacle teatral a càrrec de la companyia Trampateatre.

Amb aquest nou segell Santillana vol fer una aposta decidida per la reflexió i la qualitat literària i es proposa oferir-hi les millors obres de literatura catalana per a infants i joves amb un catàleg que ja s'acosta a la cinquantena de títols.

Podeu accedir al catàleg a la web www.jollibre.com.

Alguns dels llibres del nou catàleg ja s'ofereixen com a lectures del concurs Llegir per Créixer, que Santillana Illes Balears i Diari de l'Escola organitzen durant el curs. Les preguntes de les lectures en català i castellà proposades per aquest segon trimestre es varen publicar el passat 25 de gener. Recordau que teniu temps d'enviar les respostes fins el proper 15 de març. Trobareu tota la informació del concurs a https://www.facebook.com/llegirpercreixer.

Compartir el artículo

stats