Diario de Mallorca

Diario de Mallorca

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Visites escolars

Santillana lliura els premis de 'Llegir per Créixer'

Els centres guanyadors del concurs de lectura organitzat amb 'Diari de l'Escola' han començat a rebre els guardons

Alumnes de 3r del CEIP Reina Sofia de s'Horta i de 4t del CEIP Puig de sa Ginesta reberen els premis. SANTILLANA

Santillana Illes Balears ha començat a lliurar els premis als centres guanyadors del passat trimestre en el concurs de foment de la lectura Llegir per Créixer, organitzat conjuntament amb Diari de l'Escola.

El concurs continuarà aquest segon trimestre. Les lectures proposades dels llibres de lectura en català i castellà es varen publicar la setmana passada al suplement i les preguntes es publicaran el proper 25 de gener. La data límit per enviar les respostes es publicarà via facebook. Aquest trimestre és el 15 de març.

Els centres interessats a participar ho haurien de comunicar als organitzadors al següent correu: llegirxcreixer@gmail.com o telefonant al: 971 760 882

Per a rebre notificacions i estar informat sobre el concurs, xerrades amb autors, altres premis, etc. només cal clicar al "m'agrada" de la pàgina de facebook del concurs: https://www.facebook.com/llegirpercreixer.

Les bases completes del concurs també es publicaran el proper 25 de gener.

Trobareu més informació sobre les lectures i els plans lectors a: http://www.jollibre.com (català) i http://www.loqueleo.com/es (castellà).

Compartir el artículo

stats