Diario de Mallorca

Diario de Mallorca

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Professorat

Formació en educació física als Centres de Professorat

Han començat tres del sis cursos de formació per a el professorat organitzats per la direcció insular d'Esports

Els cursos es fan als Centres de Professorat.

Continuen en marxa els Cursos de Formació pel Professorat 2016-2017 que organitza la direcció insular d'Esports del Consell de Mallorca amb la col·laboració de la Direcció General de Formació Professional i Formació del Professorat de la Conselleria d'Educació del Govern i del Col·legi Oficial de Llicenciats en Ciències de l'Activitat Física i l'Esport.

Ja han començat tres dels sis cursos que enguany es duran a terme als tres centres d'Educació del Professorat (CEP), a Palma, Inca i Manacor.

El darrer curs que s'ha iniciat ha estat 'Educar els sentiments i les emocions a través de l'Educació Física. L'expressió corporal com a recurs didàctic', a càrrec Pere Mascaró, titulat d'Art Dramàtic i professor de Didàctica de la Dramatització a l'Escola Superior d'Art Dramàtic de les Illes Balears.

Un altre curs que també ha començat és el de 'Com introduir i treballar la percussió corporal i activitats expressives a l'aula', dirigit per Sílvia Garcías de Ves, col·legiada COLEF i creadora de la plataforma web INSPIRAGENIOS.

Queden encara tres cursos per iniciar-se durant aquest any acadèmic. Són els següents:

-'Millor mou-te en bicicleta. Municipis per a la sostenibilitat' al CEP de Manacor.

-'Dinamització de Patis' al CEP de Palma.

-'Aprèn jugant: jocs alternatius i cooperatius en Educació Física' al CEP de Palma.

Els cursos estan dirigits a mestres i docents en Educació Física encara que també oberts a altres especialitats. Per inscriure's cal formalitzar la inscripció accedint a la pàgina web del CEP que correspongui.

Compartir el artículo

stats