Diario de Mallorca

Diario de Mallorca

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Activitats

Sant Josep Obrer organitza la diada musical 'EnCANTa't'

Aquesta diada s'organitzà en el marc del projecte 'Sons de Barri', que es du a terme des de fa quatre anys

Alumnes, pares i docents dels centres de Son Gotleu participaren a les activitats de la diada, organitzada en el marc del projecte ´Sons de Barri´.

Aquestes dues darreres dècades, el col·legi Sant Josep Obrer ha apostat per l'ensenyament integrat de música a totes les etapes escolars. Començà amb una coral i actualment té 12 corals amb més de 400 cantaires i una Escola de Música Integrada de Grau Elemental.

Fa quatre anys el centre decidí ampliar el seu compromís musical amb el projecte "Sons de Barri", que es du a terme amb alumnes de diferents centres de Son Gotleu, gràcies a la tasca conjunta del claustre de música de Sant Josep Obrer, el Departament de Pedagogia del Conservatori Superior de Música i els Serveis Educatius de l'Ajuntament de Palma.

En aquesta primera diada 'EnCANTa't', cantaires, pares i professors compartiren 9 tallers diferents de música coral i percussió, mesclant-se les diferents edats (des de nins de 4 anys fins a padrins de 80) i centres escolars del barri. També hi va haver jocs per als més petits, organitzats pels joves del Cor Juvenil de SJO, un taller de pares dirigit pels alumnes i professors de Pedagogia de Conservatori Superior i els tallers de cant, pels directors de cors de Sant Josep Obrer i Corpus Christi.

Compartir el artículo

stats