Diario de Mallorca

Diario de Mallorca

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Projectes

El GESTIB s'obre a les famílies

Podran consultar informació sobre els fills, les activitats de l'escola o realitzar tràmits amb el centre educatiu

El GESTIB s´adaptarà per a poder oferir informació a les famílies.

Les famílies podran accedir a la informació del centre educatiu dels seus fills des de qualsevol dispositiu connectat a internet. La conselleria d'Educació ha presentat les novetats del programa de gestió de centres GESTIB que ampliarà les funcionalitats per fer-ho possible.

De moment, aquestes s'han implantat de forma experimental a sis centres educatius de primària i de secundària, públics i concertats, i els resultats fan pensar que al llarg d'aquest mes es podran estendre a la totalitat dels centres educatius de les Illes. Es calcula que, entre alumnes i pares i mares, els usuaris potencials d'aquest servei seran aproximadament 400.000.

El programa GestIB és l'eina de la Conselleria d'Educació per a la gestió integrada dels centres educatius amb la qual ara també es vol afavorir la comunicació bidireccional amb les famílies i fer possible que aquestes es puguin connectar més fàcilment amb el centre, amb els tutors i amb els professors en general, a més d'accedir a informació rellevant sobre els seus fills a través del GestIB. Aquesta iniciativa permetrà també reduir progressivament les comunicacions en paper.

S'hi podran consultar dades de l'avaluació dels fills, les faltes d'assistència i de disciplina, justificar les faltes d'assistència, rebre i enviar missatges als centres educatius i als professors, sol·licitar reunions amb els docents, consultar l'horari de les classes o del transport escolar o rebre comunicacions sobre activitats, entre d'altres tràmits.

Compartir el artículo

stats