Diario de Mallorca

Diario de Mallorca

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Activitats / CEIP Eleonor Bosch

Pares i mestres, junts per millorar l'escola

La comunitat educativa del CEIP Eleonor Bosch de Santa Margalida participà en una jornada de feina per mantenir i millorar el pati del centre

Diversos moments de les tasques de millora al pati del centre educatiu.

El manteniment dels centres educatius de vegades és una de les tasques mes difícils i costoses per a les administracions. Aquest fet fa que en algunes ocasions siguin els mateixos membres de la comunitat educativa els que s'han de posar mans a l'obra per a aconseguir una millora d'algunes de les infraestructures, una tasca que de vegades va lligada a projectes concrets del centre escolar en qüestió.

Aquest és el cas del CEIP Eleonor Bosch de Santa Margalida, que aquest cap de setmana ha organitzat una jornada de feina col·laborativa en la qual han participat mestres i pares dels alumnes d'educació infantil de l'escola.

La jornada es va fer dissabte per iniciativa de les mestres d'educació infantil i hi varen prendre part una trentena de famílies que dugueren a terme diverses tasques per a l'adequació del pati: pintura, treballs de construcció i de decoració de jocs, entre d'altres.

El centre educatiu valora molt positivament aquesta jornada de treball conjunt entre tota la comunitat educativa, que fou molt participativa, i espera poder-la tornar a repetir al llarg del curs, durant el qual també vol introduir el treball en ambients. Per això l'equip educatiu s'està formant en aquesta metodologia.

Compartir el artículo

stats