Diario de Mallorca

Diario de Mallorca

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Solidaritat

Operació Quilo al col·legi Sant Josep Obrer

Recollim el testimoni d'alumnes d'educació secundària i batxillerat que participaren a la campanya solidària

Els alumnes participaren en la campanya de donació que es va fer dissabte passat.

Els centres educatius del grup Sant Josep Obrer han participat en una campanya de l'Operació Quilo a benefici del centre de distribució d'aliments de Càritas núm. 13.

La donació es va fer dissabte i hi participaren alumnes d'educació secundària i batxillerat en col·laboració amb les parròquies de Sant Josep Obrer.

Reproduïm aquí el testimoni de dues alumnes que hi varen prende part:

Em fa especial il·lusió col·laborar en aquest projecte cada any, per la quantitat de coses que aporta: la varietat de persones que hi participen, moltes t'expliquen la seva història o experiències, coses que guardes per a tu i et fan créixer com a persona; veure com els que menys tenen a vegades et donen una lliçó ajudant és indescriptible, veure com agraeixen que encara hi hagi gent que es preocupa per ells, que no estan sols.

Pens que és important sempre que es pugui ajudar, que no costa res i et fa sentir realitzat, intentar aportar un granet de sorra al món. I amb una cosa tan simple com aportar amb un euro o dos un pot de cigrons o qualsevol tipus de producte, s'ajuda una quantitat de gent immensa de la qual de vegades no som conscients.

Marian Martín Pocoví

2n Batxlliretat C

Hi ha dies que són per regalar, per viure per als altres, per donar el què més valor té la nostra vida, el nostre TEMPS. Així és como definiria l'operació quilo, és una experiència que et fa sentir millor amb tu mateix, on valores el teu dia a dia.

Un dia, que et serveix per obrir els ulls i veure que podries trobar-te en una situació pitjor, i que de tot en pots sortir.

Gràcies a totes aquelles persones, que ens varen fer disfrutar d'un dissabte i varen aportar tant; gràcies per regalar somriures.

Noelia Martos Garau

2n Batxillerat C

Compartir el artículo

stats