Diario de Mallorca

Diario de Mallorca

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Activitats

L'Orquestra Simfònica inaugura els concerts escolars

Els concerts pretenen acostar la Simfònica i la música als escolars de manera entretinguda

Un moment de l'espectacle 'Romeu i Julieta'.

L'Orquestra Simfònica de les Illes Balears juntament amb la companyia de titelles Per Poc han inaugurat els concerts escolars amb Romeu i Julieta de Prokófiev; un espectacle per a tots els públics on es conjuga la música de Prokófiev amb la màgia de les titelles, que nombrosos alumnes varen poder veure dijous i divendres passats.

Més de 2.300 escolars de Mallorca assistiren a alguna de les representacions d'aquest concert-espectacle, que també es va representar per a les famílies.

Aquests concerts escolars de la Simfònica cerquen apropar l'orquestra als alumnes dels centres educatius, presentant els músics, els seus instruments i la música orquestral de la manera més entretinguda, i cercant situar la música en el seu context històric, artístic, social i actual.

L'objectiu és la combinació de les peces orquestrals amb elements teatrals i audiovisuals, oferint un contingut didàctic apte per a joves de totes les edats, mesclat amb diversió i una participació activa dels alumnes, estimulant el seu interès i consciència de l'orquestra en el món actual.

L'Orquestra Simfònica de les Illes Balears va dur a terme aquest concert juntament amb la companyia de titelles Per Poc, fundada l'any 1989 i que al llarg de la seva història ha produït nombrosos espectacles amb la música com a protagonista.

Compartir el artículo

stats