Diario de Mallorca

Diario de Mallorca

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Comencen les activitats a l'AMEIB

Amb el començament de curs, l'Arxiu Museu de l'Educació de les Illes Balears (AMEIB) també ha iniciat les seves activitats.

Aquest mes de setembre ha reiniciat el cicle anomenat Peça del mes, mitjançant el qual des de fa uns quants cursos cada mes dóna a conèixer a la comunitat educativa i a la societat en general, les peces més importants que custodia la institució, moltes de les quals són fruit de donacions de particulars o centres educatius de les illes.

La primera peça ha estat una làmina utilitzada per aprendre vocabulari en llengua francesa i dirigida als més petits, de la casa Nathan editors, amb Fernand Nathan al capdavant. Aquest editor va agafar fama a França entre les dues guerres mundials, posant en marxa jocs educatius, desenvolupant al mateix temps revistes i col·leccions educatives per a joves.

L'AMEIB, situat al carrer Mestre Antoni Torrandell, 59 d'Inca, pot ser visitat tant per escolars com per persones interessades en el seu fons documental. Per a concertar una visita guiada cridant al 971 504 279 o enviant un correu electrònic a ameib@dgoifp.caib.es.

Compartir el artículo

stats