Diario de Mallorca

Diario de Mallorca

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Projectes / Conveni

Cedeixen una marjada de Son Moragues per als alumnes del CEIP Nicolau Calafat de Valldemossa

L'objectiu principal d'aquest projecte és el d'acostar els nins i nines del poble a l'entorn que els envolta i així poder treballar l'educació ambiental, l'educació emocional i la relació amb la natura, especialment amb la serra de Tramuntana

L'acord entre l'escola, l'Ajuntament i la propietat de Son Moragues es va signar fa poques setmanes.

Els alumnes del CEIP Nicolau Calafat de Valldemossa disposaran d'una marjada de Son Moragues per a realitzar-hi activitats d'educació ambiental.

L'Ajuntament del poble, la propietat de Son Moragues i el centre educatiu han signat un conveni de col·laboració mitjançant el qual l'escola pública de Valldemossa podrà disposar de 1.200 metres quadrats durant els propers cinc anys prorrogables. A més, la propietat d'aquesta possessió es farà càrrec del tancament d'aquest espai, així com de la creació de l'accés des del pati de l'escola.

Per part seva, l'Ajuntament de Valldemossa es farà càrrec de l'habilitació de l'espai així com de la xarxa de distribució i subministrament d'aigua per tal de facilitar les tasques agrícoles que el centre educatiu hi dugui a terme.

El CEIP Nicolau Calafat serà l'encarregat d'aportar les eines, material i logística a més de la direcció tècnica del projecte. A més serà qui redactarà la proposta anual on s'hi especificaran les accions que es duran a terme, sempre amb l'objectiu de conservar l'espai i realitzar-hi projectes relacionats amb el medi natural, el territori, els costums i l'aprofitament de la terra i els fruits.

L'objectiu principal d'aquest projecte és el d'acostar els nins i nines de Valldemossa a l'entorn que els envolta i així poder treballar l'educació ambiental, l'educació emocional i la relació amb la natura, així com el fet que puguin conèixer i valorar el patrimoni cultural i natural que envolta el poble de Valldemossa i la serra de Tramuntana.

Compartir el artículo

stats