Diario de Mallorca

Diario de Mallorca

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

La UIB lliura els premis als 'Periodistes escolars' d'aquest curs

En el mateix acte també es lliuraren els guardons del concurs de disseny 'Què és per a mi la UIB?' - La Universitat ha organitzat durant tot el curs nombroses activitats per a alumnes d'educació primària i secundària

Alguns dels dissenys guanyadors del concurs 'Què és per a mi la UIB?', en el qual han participat alumnes de cinquè i sisè de primària i primer i segon d'ESO.

La UIB ja té els seus 'Periodistes escolars' d'aquest curs, un concurs amb el qual la institució vol donar a conèixer als estudiants dels centres de secundària les seves activitats i instal·lacions.

Un equip d'alumnes col·laboradors de la revista escolar del seu centre, acompanyats per un professor responsable, passaren un matí al campus on, amb el suport de la UIB, realitzaren reportatges o entrevistes per mostrar la Universitat i la seva activitat quotidiana. Els grups guanyadors foren, en la categoria de crònica, Antoni Barceló Oliver, Maria del Carme Fuster Sbert, Maria del Mar Lliteras Rosselló, Caterina Rodríguez Bergas i el professor Antoni Ramírez Duran, de l'IES Manacor (primer premi) i Mireia Jiménez, Telma Martínez, Guillem Muñoz, Javier Sierra i els professors Rafel Fiol i Josefina Manchado, del col·legi Es Liceu (segon premi). En la categoria de reportatge, el premi va ser per a Aina Ambrosio, Pere Andreu Barceló, Sergi Clar, Catalina Neus Coll, Toni Jordà i el professor Vicent Vila, de l'IES Sineu.

El mateix dia també es lliuraren els premis del concurs de disseny Què és per a mi la UIB? ,per a alumnes de 5è i 6è de primària i 1r i 2n d'ESO. Els participants havien de presentar un disseny original sobre el que representa per a ells la UIB i els guanyadors foren: Paula Esteva Rigo del Col·legi Beata Francinaina Cirer d'Inca a primària i Neo Cholakian Li i José Fernández Corta, de l'IES Josep Font i Trias d'Esporles, a secundària.

Compartir el artículo

stats