Diario de Mallorca

Diario de Mallorca

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Concurs

Segona promoció del 'Batxibac' a l'IES Bendinat

Ofereix la doble titulació de Batxillerat espanyol i Baccalauréat francès, amb accés als estudis superiors d'ambdós països

Viatge d'intercanvi a Lió dels alumnes de Batxibac (curs 2015-2016). IES Bendinat

Divendres 27 de maig va tenir lloc a l'Institut Bendinat l'acte de graduació de la segona promoció de l'alumnat que participa en el Programa 'BATXIBAC', al qual va assistir el conseller d'Educació, Martí March. Amb un 100% d'aprovats, el resultat iguala el de l'any passat.

En què consisteix el BATXIBAC? És un programa educatiu que permet obtenir els dos títols oficials de Batxiller (espanyol) i Baccalauréat (francès). Neix a partir de l'Acord entre el Govern del Regne d'Espanya i el Govern de la República Francesa el 10 de gener de 2008, i dóna "accés als estudis superiors, a la formació i a la activitat professional" en ambdós països. És obligatori que un terç del currículum s'imparteixi en la llengua estrangera (francès), aspecte que afecta a les assignatures de Llengua i Literatura franceses i Història d'Espanya i França. Es completa amb un intercanvi d'estudiants de dues setmanes o amb un treball de recerca.

Al final dels dos cursos (1r i 2n de Batxibac), l'alumnat es presenta a una Prova Externa, oral i escrita, que una vegada superada, els atorgarà els títols corresponents.

L'IES Bendinat compta amb aquest programa educatiu des de 2013. Dóna accés a l'ensenyament superior, tant a França com a Espanya i és obert a tot l'alumnat de les illes que vulgui viure una nova experiència educativa que enriquirà el seu recorregut acadèmic.

Compartir el artículo

stats