Diario de Mallorca

Diario de Mallorca

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Concurs

Les lectures de Llegir per Créixer per al curs que ve

Els resultats del tercer trimestre d'aquest curs es publicaran al suplement de dimecres que ve

Les lectures de Llegir per Créixer per al curs que ve

Tot a punt per a un estiu de lectura. Per a tots aquells que vulgueu aprofitar els mesos de vacances per llegir, Diari de l'Escola i Santillana Illes Balears publiquen avui tots els llibres de lectura proposats per al concurs del curs que ve, a tots els nivells i de tots els trimestres en català i castellà.

Recordau que per a rebre notificacions i estar informat sobre totes les novetats de Llegir per Créixer, xerrades amb autors, altres premis i activitats convocades per Santillana Illes Balears només cal clicar a "m'agrada" de la pàgina de Facebook del concurs: https://www.facebook.com/llegirpercreixer o telefonar al número 971 760 882.

El curs que ve, el concurs seguirà la mateixa mecànica que fins ara: a principi de cada trimestre es publicaran les portades dels llibres proposats i, en un altre suplement, les preguntes. Cada grup-classe participant les haurà de respodre i enviar-les en el termini establert, que s'anunciarà a cada trimestre. Els guanyadors també es publicaran a Diari de l'Escola i a la pàgina de Facebook del concurs.

Al suplement de dimecres que ve, coincidint amb el darrer número de Diari de l'Escola aquest curs, es publicaran els guanyadors de la convocatòria del tercer trimestre.

Compartir el artículo

stats