Diario de Mallorca

Diario de Mallorca

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Activitats

Gerard Rebassa guanya el concurs de Laccao

Alumne del col·legi Sant Vicenç de Paül de Manacor, veurà el seu disseny a les botelles del popular refresc d'Agama

Els finalistes durant l'acte de lliurament dels premis celebrat a la seu d'Agama.

El passat 10 de maig, les instal·lacions de la central lletera Agama, varen acollir l'acte de lliurament del premi al disseny de l'etiqueta de Laccao.

Hi varen participar els deu finalistes elegits d'entre més de dos mil dissenys d'alumnes de més de 40 escoles que varen participar en aquest primer concurs de disseny Laccao, una activitat que s'emmarca en les activitats docents organitzades per Agama durant el curs.

Tots els participants són estudiants de 6è de primària i els finalistes acudiren a l'acte amb els pares, professors dels centres, representants de les conselleries d'Educació i de Comerç.

La campanya ha estat ideada per l'equip de creatius i dissenyadors de Jelou Comunicació que, juntament amb l'equip comercial de Laccao, han seleccionat els deu finalistes i d'entre ells el guanyador.

L'acte, conduït per Imma Villalonga, va ser molt emocionant i els alumnes, molt espontanis, el varen convertir en una festa. Tots els finalistes varen tenir premi i el guanyador, a més, tindrà la satisfacció que la seva etiqueta es distribuirà impresa en més de 90.000 botelles.

El jurat elegí com a granyador Gerard Rebassa Fons, del col·legi Sant Vicenç de Paül de Manacor, amb un disseny que va despuntar des del primer moment.

Laccao ja ha anunciat que té intenció de repetir el curs que ve aquesta l'experiència convocant el segon concurs de disseny d'etiquetes.

Compartir el artículo

stats