Diario de Mallorca

Diario de Mallorca

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Activitats

El CEIP Mestre Colom de Bunyola agraeix la tasca d'Elisabet Abeyà

El centre organitza una festa a la mestra i escriptora, coautora d'obres com 'Ansa per ansa', que es jubila a final de curs

Abeyà és autora de literatura per a infants i d'aprenentatge.

El passat 20 de maig els alumnes i els mestres del CEIP Mestre Colom de Bunyola regalàrem una festa homenatge a Elisabet Abeyà, que ha estat mestra d'Audició i Llenguatge de l'escola durant deu anys i que es jubilarà a final de curs.

A més d'agrair a n'Elisabet la seva feina com a mestra de l'equip de suport, amb la qual ha ajudat nombrosos infants de l'escola, volguérem expressar-li també el nostre agraïment per haver comptat sempre amb ella com a escriptora de literatura infantil. Ha estat un luxe poder tenir una mestra al centre que domina l'art de contar contes als infants i que ha compartit durant tants d'anys amb els nins i mestres de l'escola la màgia dels seus llibres i la de qualsevol conte del que puguin gaudir els nins.

El passat divendres dia 20 volguérem fer un reconeixement especial a n'Elisabet amb la col·laboració de quatre companyes seves del món de l'educació vengudes expressament a l'escola per a la festa: Assumpta Mascaró i Maria Fortuny, mestres i coautores, amb Elisabet, dels llibres d'aprenentatge de la lectura i l'escriptura Ansa per ansa; Nati de Grado, contacontes, i Caterina Valriu, professora de la UIB, contacontes i coautora amb Elisabet dels llibres Per fat i fat i I un punt més.

Durant la festa els infants i mestres gaudiren dels contes contats per Nati de Grado i Caterina Valriu i els nins penjaren, a un cirerer, reproduccions en miniatura dels llibres de n'Elisabet amb missatges fets pels infants de cada classe. Els nins li llegiren rodolins, poemes, paraules especials i de-sitjos relacionats amb els seus contes.

Elisabet Abeyà expressà, durant la festa, la satisfacció pel fet que els infants fossin la part més important i activa de la celebració i el desig que els contes no desa-pareixin mai de l'escola de Bu-nyola.

Gràcies, Elisabet, per tantes i tantes llavors de contes que has sembrat a la nostra escola. Gràcies per fer, amb els teus llibres, que escoltar, parlar llegir i escriure sigui un plaer. Gràcies per escoltar sempre els infants i per posar en valor l'espontaneïtat, el pensament i les paraules dels nins. Gràcies per parlar-los sempre des del cor i al seu cor. Gràcies per ser una mestra tan especial, i per ser, a més de mestra, amiga dels nins.

Compartir el artículo

stats