Diario de Mallorca

Diario de Mallorca

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Activitats

'Sons de barri': de Son Gotleu al Conservatori

Els alumnes durant l'actuació al Conservatori Superior de Música. GOVERN

Més de 300 alumnes dels centres educatius CEIP Gabriel Vallseca, CEIP Joan Capó, CEIP Es Pont, CC Corpus Christi, col·legi Sant Josep Obrer, CC Arcàngel Sant Rafel i IES Josep Sureda i Blanes foren protagonistes, la setmana passada, d'una experiència musical que en els darrers anys ha servit per socialitzar i humanitzar les relacions entre els habitants de la barriada de Son Gotleu de Palma.

Es tracta del projecte Sons de Barri que va iniciar l'any 2013 el professor de música Antoni Salvà, actual director educatiu del Sant Josep Obrer i director també dels Vermells de La Seu.

Dijous passat es va celebrar l'auditori del Conservatori Superior de Música de les Illes Balears el primer concert i l'endemà, divendres 13 de maig, hi va haver el segon recital.

Tots els participants són alumnes dels diferents centres que prenen part en el projecte i que s'han involucrat en aquesta iniciativa educativa que té la música com a protagonista.

Durant l'acte, interpretaren un repertori que han preparat durant tot el curs per a tots els seus companys.

Divendres horabaixa també es va fer el mateix concert a la plaça Orson Wells de Sont Gotleu per a tots els veïns d'aquest barri de Palma.

Compartir el artículo

stats