Diario de Mallorca

Diario de Mallorca

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Foment de la lectura

Llegir sempre té premi

Alumnes de 5è del CEIP Cas Capiscol. SANTILLANA

Santillana Illes Balears ha lliurat els premis del segon trimestre del concurs Llegir per Créixer, que organitza juntament amb Diari de l'Escola.

Aquest concurs escolar de foment de la lectura en català i castellà continua aquest tercer trimestre. Les preguntes dels llibres proposats es varen publicar al suplement del passat 20 d'abril i també les podeu trobar a la pàgina de Facebook del concurs (www.facebook.com/llegirpercreixer).

Llegir per Créixer té com objectiu motivar els escolars a la lectura amb una selecció acurada d'obres indicades per als cursos de segon i tercer cicle de primària i per a tots els cursos d'ESO. Al final de cada trimestre, el grup classe participant ha de respondre conjuntament les cinc preguntes proposades, que es publiquen a Diari de l'Escola.

Els guanyadors de cada trimestre reben nombrosos premis: 1 lot de llibres per a la biblioteca d'aula, un per a cada curs d'educació primària, una bateria de càrrega per dispositius mòbils, un per cada alumne d'ESO, un val de 30 euros per al professor, un per a cada curs...

A més de la pàgina de Facebook que ja hem indicat, per trobar informació, recursos, guies... de les lectures que hi participen podeu visitar: http://www.llegiresunbonpla.cat (català) i http://www.leeresunbuenplan.net (castellà).

Compartir el artículo

stats