Diario de Mallorca

Diario de Mallorca

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Activitats

Intercanvi entre Mallorca i Holanda

Alumnes de l'IES Mossèn Alcover han participat en un intercanvi amb escolars holandesos del Maaswaal College

Els alumnes holandesos visitaren Mallorca i els mallorquins, Holanda. IES Mossèn ALCOVER

Durant aquest mes d'abril els alumnes de primer de Batxillerat de l'institut Mossèn Alcover de Manacor han duit a terme un projecte d'intercanvi amb els alumnes holandesos del Maaswaal College.

El 30 de març els alumnes viatjaren a Wijchen, on foren rebuts per les famílies dels estudiants holandesos. Allà participaren conjuntament en diverses activitats, com un estudi damunt el tema de l'aigua al seu país i a Mallorca i visites a les ciutats d'Amsterdam, Wijchen, Nijmegen i Den Bosch.

Deu dies més tard foren els alumnes holandesos els que ens tornaren la visita i passaren una setmana amb les famílies dels nostres alumnes: Manacor, Palma, la serra de Tramuntana, Pollença, Sóller, Valldemossa, Porto Cristo, les Coves del Drac, Punta de n'Amer i altres indrets han estat llocs que aquests alumnes han pogut conèixer.

Des de l'IES Mossèn Alcover afirmen que estan "molt satisfets de poder mostrar els nostres pobles, paratges, cultura i gastronomia i també aprendre part de la seva" i destaquen que "és mitjançant aquest tipus d'activitats quan ens adonam de la riquesa de la nostra cultura i també quan aprenem a valorar la diversitat i el respecte que mereixen les cultures diferents a la pròpia. Creim que ha estat un projecte engrescador per als nostres alumnes, han après molt i a més a més, han practicat molt l'anglès. Per totes aquestes raons esperam l'any que ve poder tornar repetir l'experiència".

Compartir el artículo

stats