Diario de Mallorca

Diario de Mallorca

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Activitats

Curtmetratges en alemany a San Cayetano

Els col·legis Madre Alberta, Santa Maria, Sant Pere i San Cayetano participaren al primer festival 'Die Eule'

El festival de curtmetratges en alemany va comptar amb l'assistència de més de 600 persones.

El passat 8 d'abril va tenir lloc el primer festival de curtmetratges en alemany Die Eule, al qual varen assistir més de 600 persones. Es va dur a terme a l'Auditorium del col·legi San Cayetano i van participar els alumnes de 3r i 4t d'ESO i 1r Batxillerat de quatre centres escolars: Madre Alberta, Santa Maria, Sant Pere i Sant Cayetano.

El jurat del certamen va estar format per la cònsol alemanya Sabine Lammers, la Regidora de Cultura i Esports de l'Ajuntament de Palma, Susanna Moll, Pedro Barbadillo, president de Xarxa Cinema i un dels impulsors de CineCiutat, i Ciro Krauthausen, director del setmanari Mallorca Zeitung.

Els organitzadors de l'esdeveniment pretenen despertar la motivació dels alumnes i que gaudeixin en l'aprenentatge de l'alemany. Durant l'acte, els escolars dels quatre centres varen presentar la gala en alemany i castellà i també hi va haver actuacions musicals i artístiques dels alumnes dels centres implicats.

Al final de l'acte, els patrocinadors que donen suport a aquest projecte varen obsequiar els participants amb alguns premis (petits Oscars, targetes regal, entrades, llibres o films, entre d'altres).

Compartir el artículo

stats