Diario de Mallorca

Diario de Mallorca

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Activitats

San Cayetano organitzà una fira comercial

El projecte 'Aprendre a emprendre' vol potenciar que els alumnes es converteixin en emprenedors

Els alumnes havien de crear una miniempresa, de les quals en serien els accionistes i directors.

Els alumnes de segon de batxillerat del col·legi San Cayetano de Palma organitzaren, el passat 5 d'abril, una fira comercial per a presentar els seus projectes empresarials.

Realitzada en el marc de l'assignatura Business Economics, la fira també s'emmarcava en un projecte de la Fundació la Caixa i de la Fundació Junior Achievement.

Anomenada Aprendre a emprendre, les activitats tenien com a objectiu que els alumnes es convertissin en emprenedors de les seves pròpies idees i projectes i que creassin les seves miniempreses, de les quals en serien accionistes i directors. Per això, havien de crear l'equip empresarial, el producte que volien vendre, crear jurídicament l'empresa, elaborar el pla de negoci, comercialitzar el producte i liquidar la miniempresa destinant els beneficis a alguna activitat de caràcter social, amb la qual cosa es donava un caire solidari a l'activitat.

Tot els beneficis es varen destinar a Voluntarios San Cayetano.

A més, els alumnes també participaren en concursos estatals i enguany, una de les miniempreses creades ha estat seleccionada per la Fundació Junior Achievement com una de les vint millors de tot l'estat.

Compartir el artículo

stats