Diario de Mallorca

Diario de Mallorca

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Activitats

Els laboratoris de la UIB s'obren als escolars de secundària

Alumnes d'ESO i Batxillerat del col·legi Sant Antoni Abat visitaren alguns laboratoris i departaments científics de la UIB

Els alumnes escolten les explicacions al laboratori. SANT ANTONI ABAT

Els alumnes de quart A d'ESO i de Biologia de primer A de Batxillerat del col·legi Sant Antoni Abat visitaren els laboratoris de microbiologia de la Universitat de les Illes Balears (UIB), el microscopi electrònic i el Maldi-Tof, amb la tutora de quart A, Margalida Rubí, i la professora de física i química i biologia, Antònia Crespí.

Els estudiants pogueren gaudir d'una visita que els va permetre conèixer el treball diari dels investigadors de microbiologia. Alguns alumnes també pogueren participar en alguna pràctica científica.

Els responsables dels laboratoris de la UIB els explicaren el funcionamient del Maldi-Tof, únic a les Balears, així com el del microscopi electrònic, també únic a les illes.

"Vérem espectaculars mostres amb el microscopi i gaudírem d'unes fantàstiques explicacions, tant del Dr. Antoni Bennàsar als laboratoris, com dels seus companys,la Dra. Rosa Maria Gomila al Maldi-Tof, i el Dr. Fernando Hierro", afirmen des d'aquesta escola.

La UIB organitza nombroses activitats per a alumnes d'educació secundària, tant d'ESO com de Batxillerat. Les trobareu totes a la web http://seras.uib.cat.

Compartir el artículo

stats