Diario de Mallorca

Diario de Mallorca

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Acord

Govern i Unicef, amb els drets dels infants

El conseller d'Educació i Universitat, Martí March, i la representant del Comitè de Balears d'Unicef, Mercedes del Pozo, signaren un acord de col·laboració per a la promoció i difusió dels drets dels infants i la ciutadania global.

Les dues institucions destacaren que aquest conveni permet donar un pas qualitatiu a l'hora de poder fer un seguiment de la Convenció dels Drets dels Infants en els centres educatius. En concret, a partir del proper curs, deu centres educatius de les illes, que seran escollits entre la Conselleria i Unicef, seran objecte d´un seguiment específic per valorar la implantació de la Convenció dels Drets dels Infants en tots els seus àmbits.

El conseller d'Educació explicà que ja hi ha una tradició de col·laboració entre el Govern i Unicef ??que a través d´aquest conveni s´institucionalitza.

La representant Unicef ??destacà que actualment hi ha una exposició sobre els drets de la infància que circula per diferents centres i que s'han realitzat més de 50 tallers sobre aquesta matèria, l´aigua i la pau amb materials lúdics i audiovisuals.

Compartir el artículo

stats