Diario de Mallorca

Diario de Mallorca

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Concurs

¿Ja heu enviat el vostre anunci al Concurs de Seguretat Viària?

La Fundació Mapfre i Diario de Mallorca promouen un concurs per fomentar la seguretat viària entre els escolars de Mallorca

El concurs vol potenciar la seguretat viària. INGIMAGE

Fins al proper 23 de març, encara sou a temps de participar en el I Concurs de Seguretat Viària organitzat per la Fundació Mapfre i DIARIO de MALLORCA i dirigit a escolars d'entre 7 i 12 anys.

Tots els que hi vulguin participar haurà de dissenyar un anunci per a una campanya de publicitat de seguretat viària, que tengui com a objectiu conscienciar els més petits de la seva importància i acostar-los al llenguatge viari.

Hi ha dues maneres de participar al concurs: dissenyant la campanya en format paper o una en format vídeo. Així mateix, hi haurà dues categories -col·legis i individual- i, a cada una, s'hi pot participar de les dues maneres -anunci en paper o vídeo.

Entre els temes que es poden tractar en els dissenys hi ha els senyals de trànsit, el camí de casa a l'escola, els vianants, els passatgers del transport públic o les bicicletes i els patinadors, entre d'altres relacionats amb la seguretat viària.

El termini de recepció de treballs finalitza el proper 14 de març. Els finalistes se sabran el 23 de març i els guanyadors, el 30 de març. Aquests es triaran entre dotze finalistes. N'hi haurà tres de cada categoria.

Els dos premis principals són a la difusió dels treballs a DIARIO de MALLORCA. L'anunci en paper guanyador es publicarà a la versió impresa del diari i l'anunci en vídeo, a la pàgina web. A més, Diari de l'Escola publicarà un reportatge sobre el seu treball.

Tots els premiats rebran nombrosos premis.

Compartir el artículo

stats