Diario de Mallorca

Diario de Mallorca

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Palma Educa

Els escolars de Palma fan reviure les zones verdes

Més de 200 alumnes de cinc centres educatius participen a les activitats de la Setmana de l'Arbre

Els alumnes de primer i segon del CEIP Son Quint inauguraren dilluns l´activitat.

Més de 200 alumnes de cinc centres educatius de Palma sembraran aquests dies 30 nous exemplars d'arbres a cinc zones verdes de la ciutat.

L'activitat, emmarcada dins els actes de la Setmana de l'Arbre que organitza des de fa més de 25 anys el Servei de Parcs i Jardins de l'Ajuntament de Palma, s'inicià dilluns amb un grup d'alumnes de primer i segon de primària del CEIP Son Quint, que sembraren sis exemplars de mèlia a la zona verda del parc de l'Arabela, a la barriada de la Vileta-Son Rapinya.

Aquest acte inaugural de les activitats de la Setmana de l'Arbre a les escoles de Palma comptà amb l'assistència del batle, José Hila, i del regidor d'Infraestructures i Accessibilitat, Rodrigo A. Romero, que explicà que l'activitat, englobada a l'oferta del programa Palma Educa, "vol conscienciar, amb la participació dels al·lots i les al·lotes a la plantació dels arbres, de la necessitat de protecció i conservació de la natura en l'entorn de la ciutat".

L'activitat continuà ahir dimarts amb alumnes de 3r i 4t del CEIP Es Pont, que sembraren casuarines al Parc de ses Sorts. Avui, hi participen alumnes de 1r i 2n d'ESO del col·legi la Puríssima. Demà serà el torn dels escolars d'infantil i primària del CEIP Es Pil·larí i divendres, l'activitat finalitzarà amb alumnes de 3r i 4t del CEIP Coll d'en Rabassa.

Compartir el artículo

stats