Diario de Mallorca

Diario de Mallorca

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Concurs

L´educació viària, a les escoles

La Fundació Mapfre i Diario de Mallorca convoquen el I Concurs de Seguretat Viària per a escolars de 7 a 12 anys

El concurs vol potenciar la seguretat viària.

Encara sou a temps de participar en el I Concurs de Seguretat Viària organitzat per la Fundació Mapfre i DIARIO de MALLORCA i dirigit a escolars d'entre 7 i 12 anys.

Cada persona que hi vulgui participar haurà de dissenyar un anunci per a una campanya de publicitat de seguretat viària, que tengui com a objectiu conscienciar els més petits de la seva importància i acostar-los al llenguatge viari.

Hi ha dues maneres possibles de participar al concurs: dissenyant la campanya en format paper o una en format vídeo. Així mateix, hi haurà dues categories -col·legis i individual- i, a cada una, s´hi pot participar de les dues maneres -anunci en paper o vídeo.

Entre els temes que es poden tractar en els dissenys hi ha els senyals de trànsit, el camí de casa a l´escola, els vianants, els passatgers del transport públic o les bicicletes i els patinadors, entre d´altres relacionats amb la seguretat viària.

Treballs

El termini de recepció de materials finalitza el proper 14 de març. Els finalistes es publicaran el 23 de març i els guanyadors, el 30 de març.

Els guanyadors es triaran entre dotze finalistes. N´hi haurà tres de cada categoria.

Els dos premis principals són a la difusió dels treballs a DIARIO de MALLORCA. L´anunci en paper guanyador es publicarà a la versió impresa del diari i l´anunci en vídeo, a la pàgina web. A més, Diari de l´Escola publicarà un reportatge sobre el seu treball.

Tots els premiats rebran un diploma acreditatiu, un lot de llibres, una entrada per visitar un parc aquàtic, un xec regal en material escolar valorat en 500 euros o un lot de productes per a la bicicleta, entre d´altres.

Termini de presentació

Tots els interessats a participar en aquest I Concurs de Seguretat Viària, han d´enviar els treballs al correu electrònic a seguridadvial@diariodemallorca.es o directament a les oficines de DIARIO de MALLORCA (carrer Puerto Rico, 15 de Nou Llevant, Palma).

També s´ha d´enviar un missatge al mateix correu electrònic per apuntar-se al concurs indicant el nom, l´adreça, el DNI i un telèfon de contacte. Com que el concurs és per a menors d´entre 7 i 12 anys, també és necessària l´autorització dels pares o tutors quan es faci la inscripció.

Recordau que teniu temps per participar-hi fins el 23 de març.

Més informació i inscripcions:

seguridadvial@diariodemallorca.es

Compartir el artículo

stats