Diario de Mallorca

Diario de Mallorca

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Projectes

'Science', al CEIP Marian Aguiló

Els alumnes d'aquest centre tenen una sessió setmanal de Ciències Naturals i Socials en anglès

Els alumnes durant una de les activitats per descobrir els animals invertebrats. CEIP MARIAN AGUILÓ

Els alumnes de cinquè i sisè del CEIP Marian Aguiló de Palma tenen, marcat a l'horari, una sessió setmanal de Ciències Naturals i Socials en anglès. De fet, el centre participa des de l'any 2002 al programa de Seccions Europees

Una part dels continguts treballats en aquestes matèries fan referència als animals invertebrats i vertebrats, que han estudiat com un projecte en grups de feina cooperativa. Com a resultat final, cada grup ha elaborat un mural.

A més, el centre va organitzar una sessió de caire més vivencial i pràctic amb els animals invertebrats, ja que són els animals més difícils d'entendre per les seves característiques i peculiaritats. L'activitat es va fer a finals del primer trimestre i hi va participar un biòleg marí, que ajudà els alumnes a descobrir els invertebrats propis de la mar Mediterrània.

Els escolars varen poder tocar-los, veure com es comporten en situacions d'estrès i descobrir la seva anatomia. "Va ser un dematí diferent i molt enriquidor, atès que els alumnes de 5è i 6è varen descobrir moltes curiositats", expliquen des d'aquesta escola.

Compartir el artículo

stats