Diario de Mallorca

Diario de Mallorca

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Activitats

Concert solidari a benefici de Rodrigo

Prop de 300 cantaires de les Cooperatives d'Ensenyament participaran en el recital, que es farà demà al Teatre Principal

El concert solidari es farà demà a les 18 hores al Teatre Principal de Palma.

Prop de 300 nins cantaires participaran, demà dijous, a la VII edició del Concert Solidari de les Escoles Cooperatives, que es celebrarà a les 18.00 h al Teatre Principal de Palma. Hi prendran part alumnes de nou cooperatives: Aula Balear, Art i Sons, Mata de Jonc, Gorg Blau, Manjon, Es Lledoner, Es Liceu, CIDE i Son Verí Nou.

El concert serà presentat per Joan Carles Bestard, té el suport del Consell de Mallorca i es farà a benefici de l'associació STOP SANDHOFF, una entitat nascuda el passat mes d'octubre i presidida per Ainhoa Samper, que la crear després que diagnosticassin al seu fill Rodrigo, alumne del CIDE, aquesta malaltia que va causant un dany irreversible en les cèl·lules i que deriva en desordres neurològics progressius. Gradualment els infants afectats es van deteriorant i perden les seves habilitats per caminar, menjar i comunicar-se.

El CIDE també s'ha implicat des del primer moment en totes les iniciatives per ajudar a la família de Rodrigo, com ara l'organització de mercadets solidaris, un cinema solidari o aquest concert.

Les entrades per al concert cooperatiu solidari de demà costen 10 euros i es poden comprar al Teatre Principal i a Servicaixa. Els organitzadors també han posat a l'abast de tots els interessars una altra manera de contribuir amb el concert. Es tracta de les aportacions 'fila zero', al número de compte ES95 2056 0004 48 4218000975.

Compartir el artículo

stats