Diario de Mallorca

Diario de Mallorca

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Concurs / Santillana Illes Balears

Preguntes del segon trimestre de Llegir per Créixer

Preguntes del segon trimestre de Llegir per Créixer

Publicam les preguntes del segon trimestre del concurs Llegir per Créixer.

-El concurs en qüestió té com objectiu motivar la lectura dels alumnes amb una selecció acurada de lectures indicades per als cursos de segon i tercer cicle de primària i per a tots els cursos d´ESO. A partir de les preguntes que es llançaran a començament de cada trimestre, el grup classe, juntament amb el/la professor/a implicat/da, notificarà el seu interès per participar i ens enviarà les respostes a les preguntes a llegirxcreixer@gmail.com.

-Per a cada un dels sis cursos es proposa un llibre en castellà i un en català perquè l´alumnat d´un grup classe el llegeixi. Es pot participar a tots els trimestres o només a un trimestre en concret.

-Cada grup classe contestarà de forma conjunta les cinc preguntes que s´indicaran al costat de cada llibre.

-Els guanyadors de cada trimestre rebran: 1 lot de llibres per a la biblioteca d´aula, un per a cada curs d´EP, 1 Bateria de càrrega per dispositius mòbils, un per cada alumne d´ESO, 1 val de 30 euros per al professor/a, un per a cada curs.

-La data límit per enviar les respostes del segon trimestre es dia 9 de març i els guanyadors es faran públics dia 16 de març.

-Els centres interessats a participar ho haurien de comunicar a Grup Santillana al mail: llegirxcreixer@gmail.com.

-Per a veure informació, recursos, guies i més coses sobre cada una de les lectures que hi participen visiteu:

http://www.llegiresunbonpla.cat/

http://www.leeresunbuenplan.net/

-Per a rebre notificacions i estar informat sobre el concurs, només cal clicar a "m´agrada" a www.facebook.com/ llegirpercreixer o telefonar 971 760 882.

Compartir el artículo

stats