Diario de Mallorca

Diario de Mallorca

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Dia de la pau

La pau es treballa des de les escoles

Els centres educatius de l'illa commemoraren un any més el Dia Internacional de la No-Violència i la Pau amb nombroses activitats que donaren a conèixer als alumnes de totes les edats els valors que hi estan relacionats

Nombrosos centres de l'illa commemoraren el Dia de la no violència i la Pau que enguany, tot i caure en dissabte, es va traslladar als dies previs.

A Santanyí, els alumnes del col·legi Bisbe Verger i del CEIP Blai Bonet commemoraren el dia junts amb un acte en el qual es llegí un manifest, es cantà l'himne Germans de les estrelles i es retallaren mans per decorar.

A Palma, més de mil alumnes del col·legi Sagrat Cor formaren una espiral per la pau amb el centre a l'arbre del desitjos. Aquest arbre, situat a l'entrada de l'escola, es va anar creant durant tota la setmana a mesura que els alumnes hi anaven penjant els desitjos de pau. Durant l'acte, diversis alumnes de distintes edats llegiren part d'un manifest i la contacontes Carolina Caballero explicà una història de la pau.

L'escoleta del col·legi Sant Josep Obrer i els alumnes del Corpus Christi celebraren justs el dia amb un acte en el qual es posaren de manifest els valors que havien treballat a classe. També participaren en l'elaboració d'un mural que representava el món amb les anelles olímpiques.

A Calvià, els alumnes del CEIP Jaume I de Palmanova participaren en activitats relacionades amb el Dia de la no violència i la Pau.

Finalment, la commemoració d'aquest dia arribà també a altres escoletes, com el CEI Pinocho, que va organitzar una setmana d'activitats entre els dies 25 al 29 de gener a partir del projecte Volem un món millor, que desenvolupa el centre. Els infants varen dur juguetes que es lliuraren a Càritas i també convertiren el jardí del centre en un museu, entre d'altres activitats.

Compartir el artículo

stats