Diario de Mallorca

Diario de Mallorca

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Activitats

L'Àgora Portals col·labora amb Càritas

El centre ha organitzat una recollida de juguetes donades pels alumnes que ha lliurat al taller de reciclatge de l'entitat

Els alumnes de l'Àgora Portals amb els responsables de Càritas. ÀGORA PORTALS

Fruit de la col·laboració entre el Col·legi Àgora Portals i el Rotary Club Palma Almudaina es va organitzar una recollida de juguetes a l'escola durant el Nadal i les primeres setmanes de gener. Les juguetes, donades pels alumnes del centre educatiu, van ser lliurats aquesta setmana al taller de reciclatge de joguines que té Càritas Mallorca a Palma.

Al lliurament de les juguetes al taller, hi varen assistir un grup d'alumnes de primer i segon de Batxillerat, que varen poder conèixer el tractament que Càritas dóna a les juguetes per recuperar-les i deixar-les com si fossin noves i així poder posar-les a disposició de les famílies més necessitades i també a la venda en les diferents botigues solidàries que la institució té a Mallorca. En l'acte de lliurament hi varen ser també Joan Francesc Planas, secretari general de Càritas Mallorca, Rafael Barea, director del centre, i diversos representants del Rotary Club Palma Almudaina.

El Taller de reciclatge de juguetes de Càritas Mallorca va iniciar les seves activitats fa ja 20 anys i no només dóna una segona vida a milers de joguines, sinó que suposa també una segona oportunitat d'inserció sociolaboral a persones en risc d'exclusió social o que han patit importants dificultats. Actualment treballen al taller 35 persones.

Els responsables de Càritas es van mostrar encantats pel gran èxit d'aquesta recollida de juguetes a Agora Portals, que des dels seus inicis s'ha caracteritzat per la seva solidaritat amb els més necessitats.

Compartir el artículo

stats