Diario de Mallorca

Diario de Mallorca

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Projectes

'EuroFP Balears' arriba a 30 centres de Formació Professional

El projecte té un pressupost de 222.825,00 euros de fons europeus del programa Erasmus+

El projecte EuroFP Balears, promogut per la Direcció General de Formació Professional i Formació del Professorat ha rebut 222.825 euros de fons europeus que arribaran a 30 de centres de Formació Professional de les Illes. El projecte havia rebut una valoració de 98 sobre 100 a la convocatòria de propostes 2015 del programa Erasmus+, la qual cosa el va posicionar com a el segon millor projecte de l'Estat per al Servicio Español para la Internacionalización de la Educación (SEPIE).

El pressupost permetrà realitzar 62 accions de mobilitat d'alumnes de 37 dies de durada; tres mobilitats de professors acompanyants de 9 dies de durada i 34 mobilitats de professors i personal del cos general de l'Administració de la Conselleria d'Educació i Universitat de fins a 5 dies de durada fins el 31 d'agost de 2017.

Participen al projecte EuroFP Balears 30 centres de Formació Professional: 7 d'Eivissa, un de Formentera, 4 de Menorca i 18 de Mallorca. El programa permetrà que els alumnes puguin fer una estada per realitzar part del mòdul de formació en centres de treball (FCT) i que el professorat faci estades d'observació a centres d'altres països de la Unió Europea. Es tracta de la continuació de les beques Leonardo Da Vinci i de la recuperació de les beques de mobilitat de professorat.

Compartir el artículo

stats