Diario de Mallorca

Diario de Mallorca

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Activitats

Comença la IV Lliga de Debat Escolar

El projecte té un pressupost de 222.825,00 euros de fons europeus del programa Erasmus+

Un total de 21 equips d'alumnes de quart d'ESO de Mallorca participen a l'edició d'enguany de la Lliga de Debat Escolar, organitzada per la Fundació Educativa Activa-t juntament amb l'Oficina Tècnica de Voluntariat, que té en l'emigració, les festes amb animals i el futur de l'educació els demes de conversa.

Avui comencen els debats els debats de la IV edició de la Lliga, en la qual participen més de 140 equips formats per alumnes de quart d'ESO de centres educatius d'Alacant, Balears, Castelló, Múrcia, València i Saragossa. Són, en total, més de 850 alumnes.

Els professors dels centres participants han triat els tres temes de debat entre nombroses qüestions d'actualitat com la Unió Europea, els refugiats o els nous partits polítics. En la primera etapa de competició, tots els equips competiran en forma de lligueta abordant dos dels tres temes escollits: l'emigració i els seus efectes en el futur del país d'origen, la utilització d'animals en festes tradicionals i l'educació d'avui prepara a els joves pel demà.

Compartir el artículo

stats