Diario de Mallorca

Diario de Mallorca

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Formació

Oberta la inscripció per presentar-se a les proves de batxillerat

La inscripció per realitzar les proves lliures es tanca aquest divendres a l'IES Ses Estacions de Palma

Fins aquest divendres, 22 de gener, tots els interessats a presentar-se a la prova lliure per obtenir el títol de batxillerat poden fer la seva inscripció als centres on es desenvoluparan aquestes proves, en el cas de Mallorca, a l'IES Ses Estacions de Palma.

Les proves lliures tindran lloc els propers dies 22, 23, 24 i 25 de febrer i hi poden participar totes les persones de més de vint anys, residents a les Illes Balears, que estiguin en possessió del títol de graduat en educació secundària obligatòria o de qualsevol altre títol equivalent a efectes acadèmics, que no tinguin el títol de batxillerat o equivalent i que no estiguin matriculats en ensenyaments de batxillerat de cap de les modalitats o règims.

El títol de batxillerat compta amb tres modalitats: la d'Arts (via d'arts plàstiques i via d'arts escèniques), la de Ciències i tecnologia i la d'Humanitats i ciències socials.

Una vegada finalitzada la inscripció es publicaran al tauló d'anuncis dels centres on s'ha fet la inscripció a cada illa les llistes d'aspirants admesos i exclosos. La prova es farà els propers dies 22, 23, 24 i 25 de febrer a les 15.10 hores.

Compartir el artículo

stats