Diario de Mallorca

Diario de Mallorca

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Activitats

Coca-Cola convoca els premis Buero de Teatre Jove

El període d'inscripció a l'edició d'enguany d'aquests premis de Teatre Jove finalitza el proper 20 d'abril

El grup guanyador de la categoria escolar de la passada edició, del col·legi Santa Mònica de Palma.

La Fundació Coca-Cola ha convocat una nova edició dels Premis Buero de Teatre Jove, que enguany arriben a la tretzena edició.

Aquests premis cequen promoure l'educació i la cultura entre els joves a través del teatre. Més de deu milions d'estudiants de tot l'estat han participat en alguns de les convocatòries dels premis, entre els quals hi ha noms famosos com el dels actors Anabel Alonso, Carlos Hipólito, Silvia Marsó o Juan Echanove, entre d'altres.

Ara, la Fundació Coca-Cola, juntament amb el Ministeri d'Educació, Cultura i Esport i la Conselleria de Participació, Transparència i Cultura del Govern dels Illes Balears convoquen aquesta nova edició dels premis, que manté la inscripció oberta fins al proper 20 d'abril.

Al llarg de les diferents edicions dels premis, que consten de diverses fases, han participat més de 50.000 joves, més de 2.500 grups teatrals i han assistit prop d'un milió d'espectadors de tot Espanya.

En la fase final el Jurat Nacional, format per personalitats del món del teatre, elegirà quatre grups, tres dels quals en la categoria escolar i un quart a la categoria no escolar. Aquests, tindran l'oportunitat de representar la seva obra en un teatre del Centre Dramàtic Nacional de Madrid i de gaudir a Madrid del 9è Campus Coca-Cola de Teatre Jove, on assistiran de forma gratuïta a tallers, activitats i actuacions teatrals.

Compartir el artículo

stats