Diario de Mallorca

Diario de Mallorca

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Activitats

El telèfon d'emergències es presenta als escolars

Alumnes d'FP del col·legi Sant Alfons de Felanitx complementen la formació amb una visita a l'112

Els alumnes del col·legi Sant Alfons de Felanitx al Centre d´Emergències 112.

Com funciona el telèfon únic d'emergències 112? Una vintena d'alumnes del Cicle Formatiu d'Activitats Fisicoesportives en el Medi Natural del col·legi Sant Alfons de Felanitx va poder conèixer el funcionament del Sistema d'Emergències 112 de les Illes Balears amb la visita que varen fer a la seva seu i que va ser guiada per Vicente Soria, director del centre.

Els escolars varen poder conèixer el funcionament del servei de seguiment d'excursions que l'112 posa a disposició dels ciutadans i que s'activa emplenat un formulari a la web (112ib.caib.es) o simplement telefonant al centre informant sobre l'itinerari i horaris de l'activitat a realitzar.

També els presentaren l'aplicació gratuïta My112 per a telèfons mòbils que permet a una persona en situació d'emergència comunicar-se directament amb el Centre d'Emergències i enviar les coordenades GPS d'on es troba.

Finalment, visitaren la sala d'operacions, on es centralitzen i gestionen totes les telefonades d'emergència que fan els ciutadans de les illes.

L'activitat va permetre als alumnes complementar la seva formació pel que fa a la conducció de grups en condicions de seguretat i supervivència per senders o zones de muntanya a peu, amb bicicleta o a cavall.

Compartir el artículo

stats