Diario de Mallorca

Diario de Mallorca

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Atemptats a París

Els centres educatius condemnen els atemptats

El Lycée Français acull un acte amb representants del Govern i el cònsol francès

L´acte al Lycée Français de Palma comptà amb l´assistència del Govern i del consol francès.

Els centres educatius de l'illa s'han afegit al dol pels atemptats de França amb un minut de sileci que es va organitzar dilluns passat.

Nombroses escoles i instituts organitzaren actes de condemna i suport a les víctimes.

Especialment emotiu fou l'acte al Lycée Français de Palma, que va comptar amb l'assistència del conseller de Presidència i portaveu del Govern, Marc Pons, i del cònsol de França a Palma, Michel Magnier.

L'acte, al qual participaren tots els alumnes i professors del centre, es va iniciar amb un minut de silenci en record de les víctimes i en repulsa a la barbàrie. Acte seguit, els representants dels alumnes i dels professors, i també el cònsol de França, pronunciaren unes paraules per a reivindicar la defensa dels valors que han fet forta França i la democràcia occidental. Finalment, els l'himne de França, La Marsellaise.

A més del minut de silenci convocat conjuntament a tots els centres educatius altres escoles organitzaren activitats relacionades amb la pau i la no-violència i en memòria de les víctimes del terrorisme de tot el món. Aquest és el cas del CEIP Mestre Colom de Bunyola on els alumnes feren un gran mural inspirat en el Gernika de Picasso, que havien comentat a les aules, i l'exposaren al pati, amb el missatge Volem la pau i la no-violència a tot el món.

Compartir el artículo

stats