Diario de Mallorca

Diario de Mallorca

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Intercanvi

Un mes de pràctiques a una granja de Polònia

Enguany fa deu anys que l'IES Son Rullan començà aquest programa formatiu Erasmus+

Els alumnes varen fer les pràctiques a la granja de Polònia el passat mes de juliol.

Tres alumnes de l'IES Son Rullan de Palma varen realitzar un mes de pràctiques formatives en una granja agroturística a la localitat de Nowy Tomisl, a Polònia.

Miquel Gayà, Joan F. Tous i Ramon Mendoza hi varen passar el mes de juliol i, segons ells mateixos expliquen, va ser el millor estiu de la seva vida.

Aquestes pràctiques formen part de la seva formació acadèmica en el cicle formatiu de grau mitjà d'Activitats Esportives en el Medi Natural.

El viatge es va realitzar amb l'acompanyament de la seva professora, Gemma Serrano. Volaren directament a l'aeroport de Poznan i allà els recollí un membre del personal de la granja Klimkowa Osada, que és com s'anomena l'empresa.

Les pràctiques es varen desenvolupar d'acord amb el programa formatiu prèviament acordat pel centre educatiu amb el tutor de l'empresa.

Són unes pràctiques que han rebut el suport econòmic del programa Erasmus+, una beca que va permetre als alumnes que hi participare cobrir la totalitat de les despeses, tant el viatge com la manutenció i l'allotjament.

Enguany fa deu anys des què l'IES Son Rullan va començar a enviar alumnat a Klimkowa Osada a realitzar un mes de pràctiques formatives, sempre amb un resultat molt satisfactori per als estudiants, per a l'empresa i per a l'institut, que desenvolupa així una part de la seva internacionalització amb l'interès que les oportunitats d'ocupació per als estudiants augmentin qualitativament. El fet de participar dins el programa Erasmus+ ja suposa un valor afegit al currículum personal de cada un dels alumnes.

Compartir el artículo

stats