Diario de Mallorca

Diario de Mallorca

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Activitats

Palma dóna a conèixer els aliments i els mercats

Comença una nova edició del programa 'L'escola al mercat'

El programa l'Escola al Mercat d'enguany s'inicià amb els alumnes de La Salle. Ajuntament de Palma

L'Ajuntament de Palma ha presentat la setena edició del programa educatiu L'Escola al mercat, que es desenvoluparà durant tot aquest curs als centres de la ciutat.

Creat l'any 2009, al programa participen aproximadament 1.200 alumnes cada curs escolar, provinents dels centres educatius de Palma. L'activitat s'adreça als escolars de segon i tercer cicle d'educació primària (de 8 a 12 anys).

La principal activitat que s'organitza és una visita al mercat municipal del barri de referència del centre educatiu. Aquesta consta d'un recorregut per les diferents seccions del mercat. A cada parada s'incideix sobre els productes de temporada a les diferents èpoques de l'any i els que són ingredients d'alguna tradició gastronòmica.

L'activitat d'enguany s'estrenà amb la visita dels alumnes de tercer del col·legi La Salle al Mercat de l'Olivar.

Antònia Martín, regidora de Sanitat i Consum, explicà que aquesta activitat "té l'objectiu de millorar els hàbits alimentaris dels més joves i en particular promoure una alimentació saludable i equilibrada, el consum de productes locals i de temporada com a pràctica de consum sostenible" al temps que es donen a conèixer els mercats municipals de Palma.

També col·labora en la iniciativa l'Institut Municipal de l'Esport (IME). La tinenta de batle i regidora d'Educació i Esports, Susanna Moll, explicà que a més de l'alimentació "es volen fomentar els hàbits saludables a través de la pràctica de l'activitat física, mitjançant un programa d'activitats lúdiques i esportives que té com a objectiu donar a conèixer diferents esports" amb activitats que es duen a terme a l'exterior dels mercats.

Compartir el artículo

stats