Diario de Mallorca

Diario de Mallorca

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Projecte

Una web per ajudar a millorar la convivència

El Ministeri ha proposat la redacció d'un Pla Nacional de Convivència Escolar que sigui "inclusiu"

El Ministeri d'Educació ha obert un web que vol contribuir a millorar la convivència escolar amb experiències pràctiques, recursos i materials didàctics, normativa autonòmica i un fòrum de debat per a la participació de centres educatius, professors i famílies.

La pàgina web (www.mecd.gob.es/r/convivencia-escolar) es va presentar en la inauguració de la jornada 'Confiar en la força de l'educació', celebrada ahir i al qual va assistir el ministre d'Educació, Íñigo Méndez de Vigo.

"Tolerància zero amb l'assetjament!", afirmà el ministre quan explicà la idea de proposar un Pla Nacional de Convivència Escolar "inclusiu", per al foment dels valors de tolerància, basat en la participació i col·laboració dels agents i les administracions educatives, amb diàleg, consens i coordinació de les administracions.

Afirmà que es tracta de fer un document "obert", que necessita dels docents i que es presentarà a la Comissió General d'Educació, formada pel Ministeri i les comunitats. També hi prendran part els ministeris d'Interior, Ocupació i de Sanitat, Serveis Socials i Igualtat.

Haurà de respondre als principis de rigor científic i foment de la investigació, la prevenció, la inclusió educativa i la solidaritat i transformació social.

Compartir el artículo

stats